Kinetic Systems

Kinetic Systems S.R.L. este unicul reprezentant in Romania al marcii germane JAKO, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri din domeniu pe plan mondial datorita seriozitatii germane in relatiile cu clientii, datorita calitatii excelente a produselor si a raportului imbatabil calitate-pret.

JAKO este un producator de nivel mondial care si-a extins si imbunatatit activitatea incepand cu anul 1989, devenind astazi unul dintre cei mai importanti furnizori de echipament sportiv in peste 20 de tari din intreaga lume. Expert in oferta de articole pentru sporturile de echipa, JAKO este "furnizorul oficial" al multor cluburi din Bundesliga Germania.

Printre cluburile care au ales brand-ul JAKO se numara: BAYER LEVERKUSEN, HANNOVER 96, SV DARMSTADT 98, KARLSRUHER SC din Germania, ROYAL ANTWERP FC din Belgia, SC HEERENVEEN din Olanda, ASC OTELUL GALATI, AFC DUNAREA 2005 CALARASI, CS BALOTESTI, FC METALO GLOBUS BUCURESTI, CS VICTORIA CUMPANA CONSTANTA, ACADEMIA DE FOTBAL PUSKAS, CS LUCEAFARUL BRAILA, CSM UNIREA SLOBOZIA, ACS VIITORUL ARGES ALEXANDRU DUMINICA, CS DERBY BUCURESTI din Romania.