SIGURANTA

Toate produsele JAKO sunt conforme cu toate normele in vigoare privind interzicerea toxinelor si standardele de siguranta si sunt testate in mod regulat in conformitate cu respectarea acestor norme si standarde. Furnizorii si pre-furnizorii garanteaza ca toate tesaturile si accesoriile respecta cerintele Regulamentului European privind substantele chimice, REACH.

IMBRACAMINTE COPII

Este asigurat, cu strictete, faptul ca toate produsele cu dimensiuni pentru copii sunt in conformitate cu toate normele de siguranta existente. De exemplu, lungimea snurului la talie este limitata si toate produsele cu gluga, pentru copii, sunt realizate fara snur.

MANAGEMENTUL CALITATII

La sediul central al JAKO din Hollenbach / Germania ne prezentam in mod regulat la audieri voluntare ale proceselor noastre pentru a satisface cerintele si pentru a obtine certificarea unui sistem de management al calitatii in conformitate cu standardul international DIN EN ISO 9001: 2008.

STANDARDE DE CALITATE

Pentru a defini cele mai inalte standarde de calitate si functionalitate excelenta, lucram indeaproape cu furnizorii la inceputul fazei de dezvoltare. Aceste cerinte de calitate sunt verificate prin testarea extensiva a produselor, efectuata de institutele de certificare acreditate JAKO, precum TÜV SÜD, TÜV Rhineland sau Intertec.

TESTAREA MATERIALELOR

Toate tesaturile trec printr-o serie de teste diferite care evalueaza caracteristicile fizice, in special rezistenta la abraziune si rezistenta la rupere. Pentru a evita scurgerea si decolorarea culorii, toate tesaturile sunt testate de la inceput prin incercari de rezistenta la culoare. Toate amprentele si siglele aplicate sunt testate pentru stabilitate si durabilitate, iar functionalitatea tuturor zipurilor este asigurata de testele intensive. Inainte de inceperea productiei de serie, esantionul pre-productie este inspectat pentru aspect vizual, masuratori si culori, precum si pentru rezistenta la spalare dupa mai multe cicluri de spalare.

CONTROLUL CALITATII

In timpul procesului de fabricatie, calitatea produsului este controlata si optimizata in mod aleatoriu de catre inspectorii calitatii si institutele de certificare independente de testare. Fiecare livrare a produsului care ajunge la depozitul JAKO din Germania este inspectata. Numai dupa lansarea echipei de asigurare a calitatii JAKO livrarea poate fi stocata si expediata clientilor nostri.