AVANTAJE JAKO

Mai rapid, mai bun, mai fiabil. Pentru a atinge performanta maxima, noi continuam sa investim in viitor. Noul nostru centru logistic si administrativ din Hollenbach este fundamentat pentru a oferi disponibilitate, service si colectii la nivelul Champions League.

DISPONIBILITATE

In locatia din Hollenbach, noi depozitam peste 95% din cele peste 300 de produse continute de catalogul JAKO in toate culorile si marilmile. In maxim 24 de ore aceste produse sunt disponibile pentru incarcare. De asemenea si durata colectiilor noastre sportive este adaptata cerintelor clientilor. Gamele sport si tricourile pot fi re-comandate timp de 5 ani.

SERVICE SI EDUCATIE

Contactul personal cu clientii si mentinerea relatiilor apropiate este foarte importanta. Partenerii noștri de vanzare sunt intotdeauna in legatura cu personalul nostru experimentat și cu valorile vanzărilor existente. Pentru a asigura un viitor promitator instruim aproximativ 10% din personalul nostru junior cu obiectivul clar de a ne păstra absolventii.

DEPOZITARE SI EXPEDIERE

Datorita extinderii depozitului semi-automat, care include 20 de compartimente si 126 roboti, viteza de ridicare a comenzilor a crescut. Zilnic peste 4000 de colete parasesc departamentul de expeditie. 15.000 de paleti asigura disponibilitatea noastra ridicata.

CALITATE

Multi dintre angajati sunt ei insisi sportive. Pasiunea si entuziasmul lor ne inspira in dezvoltarea noilor produse. Functionalitatea si calitatea sunt la fel de importante precum design-ul si detaliile. Toate produsele sunt supuse testelor de de calitate.

SIGURANTA PRODUSELOR

Pe durata procesului de dezvolatare si productie, toate produsele trec prin diferite teste fizice si chimice pentru a fi in concordanta cu legislatia internationala. Doar materialele care respecta standardul Ökotex 100 sunt utilizate in textilele noastre.