afla mai multe
JAKO ROMANIA
gama CLASSICO
living sports
gama STRIKER
we are team

PRETURI REDUSE

Echipament sportiv

Multi aleg sa includa in programul zilnic exercitii fizice diverse precum alergarea, sala de forta sau fitness-ul. Un element important in succesul unui astfel de demers este reprezentat de alegerea unui echipament sportiv adecvat, care nu numai ca te va ajuta sa ajungi la rezultatele dorite, dar in acelasi timp iti va oferi confortul de care ai nevoie in timpul efortului sustinut.

In cazul alergarii, membrele trebuie sa se miste cu usurinta, astfel incat o pereche de pantaloni de trening de calitate iti poate oferi mobilitatea de care ai nevoie.

Echipamentele sportive din materiale tehnice permit ca transpiratia sa fie absorbita de pe corp si inlaturata (astfel ea se evapora repede si iti pastreaza corpul racorit).

Un alt element important in alegerea echipamentului sportiv este marimea potrivita. Niciodata nu achizitiona un echipament mai mare sau mai mic. deoarece acesta ar putea incomoda in timpul miscarii fizice si astfel nu vei ajunge la rezultate, ba mai mult, te expui la accidente.

TEAMSPORT

Un echipament sportiv este special conceput pentru a-ti oferi libertatea de care ai nevoie atunci cand faci exercitii fizice, dar si suport pentru a putea sa executi mai bine miscarile specifice activitatii desfasurate.

TEAMWEAR

Cu peste 30 de combinatii de culoare disponibile, fiecare echipa isi va gasi echipamentul potrivit. Fiecare membru al echipei isi va gasi dimensiunea necesara, de la 116 pana la 6XL.

TEAMSPIRIT

Ne place sportul si vei regasi aceasta pasiune in produsele JAKO. Stim cat de importante sunt dorintele fiecarui atlet astfel incat apropierea permanenta de sportivi este o parte integranta a filozofiei noastre.

Articole sportive pentru echipa

Radacinile noastre se regasesc in sporturile de echipa. Echipe din intreaga lume, de la ligile nationale pana la Liga Campionilor, joaca astazi in echipamentul nostru sportiv.

Stim cat este de important pentru fiecare echipa sa aiba un furnizor fiabil pentru echipamentul sportiv, si de aceea oferim o livrare rapida si fiabila, intr-o perioada foarte scurta de timp, a peste 300 de articole in 15000 de variante.

Gamele sportive ale colectiei noastre sunt disponibile pana la cinci ani, oferind astfel cluburilor posibilitatea de a-si planifica echipamentul echipelor si de a putea re-ordona continuu, fara a astepta, rapid si fiabil.

Fiecare echipa doreste sa aiba un aspect distinctiv. Cu sase linii de echipa, unsprezece modele de tricouri si elemente de baza potrivite, gama noastra de produse acopera intregul spectru din activitatile de agrement, instruire si joc de echipa.

Toate produsele ofera spatiu suficient pentru o personalizare individuala, o modalitate foarte buna pentru a face din tinuta JAKO un echipament individual si unic: o echipa = un costum.

JAKO Romania va pune la dispozitie o gama larga si variata de articole sportive atat pentru profesionisti (antrenament si competitie), cat si pentru amatori.

Gama noastra de articole sportive cuprinde: treninguri, pantofi sport, echipament fotbal, echipament baschet, echipament volei, echipament handbal, echipament jogging, echipament fitness, produse de partenerul nostru JAKO in Germania.

Produsele pe care vi le oferim au un design original, sunt disponibile intr-o mare varietate de culori, cu masuri atat pentru adulti (S-3XL/4XL), cat si pentru tineret (116-164, 3XS/XXS-XS).