Invinge un adversar prin sport

jako romaniaUnele companii au o politica foarte interesanta si anume rezolvarea disputelor prin sport. Intr-o emisiune televizata era prezentat in urma cu ceva timp cazul a doi mecanici care lucrau in acelasi atelier si care se certau din nimic, astfel ca angajatorul le-a organizat o lupta intr-un ring, iar fiecare dintre ei purtau manusi uriase care nu puteau cauza daune insemnate – nimeni nu avea interesul de a leza grav pe celelalt, ci doar de distractie si pentru a elibera tensiunea acumulata. Prin urmare este corect sa afirmam ca iti poti invinge adversarul prin sport, insa pentru a face acest lucru ai nevoie de o baza solida de inceput.

Posibilitatea de a fi invins de un adversar mult mai slab antrenat, dar mai bine echipat este demna de luat in considerare. Un echipament sportiv este special conceput pentru a-ti oferi libertatea de care ai nevoie atunci cand faci exercitii fizice, dar si suportul in cazul unor accidente sau suport pentru a putea sa executi mai bine anumite miscari. Materialul din care este confectionat acest echipament joaca de asemenea un rol important, insa cea mai buna solutie este sa optezi pentru articolele oferite spre comert de catre marile companii producatoare – acestea stiu exact ceea ce ii trebuie unui sportiv datorita numeroaselor studii efectuate pana in prezent.

In concluzie, daca ai vre-un adversar in domeniul tau de activitate pe care consideri ca nu-l poti invinge prea usor sau prea curand atunci propune-i o lupta prin sport. Organizati impreuna un meci de fotbal, de baschet, de tenis de camp sau oricare alt tip de sport si distrati-va impreuna eliberand tensiunea acumulata. Este foarte important sa intelegi ca performanta nu poate fi atinsa decat prin munca intensa, iar in cazul sporturilor de echipa – prin colaborare.

Evita sa acumulezi complexe de inferioritate sau sa te certi cu colegii tai – ei sunt mai buni intr-un domeniul, dar pot fi usori invinsi in domeniul sportiv si este momentul sa va eliberati impreuna de stres practicand diverse activitati fizice.